Ремонт на Toshiba Satellite L50-B – Смяна на клавиатура

Ремонтираме Toshiba Satellite L50-B със счупена, дефектна клавиатура. Монтажът е сложен, защото се разглобява целия лаптоп, Клавиатурата е захваната към корпуса (palmrest-a) с пластмасови нитове и метално шаси. Ремонтът трае няколко часа – даваме гаранция, че клавиатурата ще бъде здраво прикрепена. Лаптопа е констуиран. така че при неработеща клавиатура да се сменя целия палмрест, който струва скъпо и е труден за откриване. Предлаганите от нас клавиатури са оригинални, с фабрична кирилица. При правилен монтаж не отстъпват по качество на скъпо струващия корпус!  Имаме опит с такива ремонти!

Снимки от ремонт на смяна на клавиатура за Toshiba L50-B

разглобяване на Toshiba L50-B

разглобяване на Toshiba L50-B

метално шаси toshiba l50-b

метално шаси

пластмасови нитове клавиатура L50-B

пластмасовите нитове

Само клавиатурата за Toshiba L50-B може да поръчате от нашия нашия онлайн магазин. Преди поръчка е важно да обърнете внимание на формата на ентъра. Има две версии с голям ентър (на два реда, под формата на обърната буква „Г“) и малък ентър (правоъгълен на един ред).

Имаме информация, че лаптопи с идентична клавиатура и начин на смяна са:

Toshiba L50D-B
Toshiba L55-B
Toshiba L50-C
Toshiba S50-B
Toshiba C55-C
Toshiba P50-C

За повече информация – онлайн чата на сайта или телефоните за контакт.

Статия от: https://screen.bg/remont-na-laptop-toshiba-satellite-l50-b-smyana-na-klaviatura

Един коментар з “Ремонт на Toshiba Satellite L50-B – Смяна на клавиатура

  1. Нурукан Хамир

    Здравейте, освен цялостна смяна на клавиатура за лаптоп, дали може да подмените само един клавиш. Малкия се спъна в кабела на лаптопа на жена ми и при падането бутона S падна, а механизма под него се счупи на 2 малки парченца. Нямам идея какво да направя. Ще съм благодарен на помощ. Иначе лаптопът е HP Workstation от високия клас с много добри параметри, а миналата година заменихме стария твърд диск с бързо SSD. В София съм. Благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.