Как ефективно да използвате търсачката ни?

търсене на части за лаптопЕкипът на онлайн магазина Screen.bg се старае да държи информацията в сайта актуална, полезна за потребителите, с лесна навигация. Ежедневно описваме все по- подробно продуктите си, добавяме нови части за лаптопи, тъй като технологиите се развиват динамично и клиентите се нуждаят от нови и различни продукти.Понеже търсачката е автоматизирана и се ръководи от компютърен алгоритъм, трябва да спазвате някои правила, за да намерите нужната ви част.

Например, ако търсите матрица за HP Compaq Presario CQ61. HP е марката, Compaq Presario e серията, а CQ61 модела. Избягвайте да търсите единствено по марка или серия, тъй като резултатите ще бъдат много, а идеята на търсачката е да открие точно специфичен компонент. В случая CQ61 ще покаже всички налични части за модела, съответно и нужният дисплей.

Когато търсим матрица, за лаптоп, който има повече от един съвместим артикул е най-добре да намерим номера на модела. Обикновено се намира на гърба на дисплея. Типичен пример за такъв лаптоп е Dell Inspiron 1545. Притежаваме два дисплея за модела, LED и със CCFL лампа.

Ако не можете да се справите сами, ние винаги сме насреща в онлайн чата или на телефоните за контакт. Занимаваме се с продажба на части от години и можем да ви отговорим бързо и коректно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.