Капаци за лаптоп

капаци за лаптопиОнлайн магазина ScreenBG предлага най-масовите корпуси и капаци за лаптопи търсени на българския пазар. Всеки преносим компютър има следните четири елемента :

-Долен корпус : Клавиатурата и тъчпада се монтират на горната част от корпуса, която е изложена на най-голямо натоварване от потребителите. Изключително важно е, този елемент да е здрав, защото е сред най-интензивно ползваните места от лаптопа. Трябва да имате в предвид, че долната част от корпуса се продава без капаци за рам или хард диск. В случай че се нуждаете разполагаме с над 200 модела комплекти клавиатура с горен корпус – палмрест/palmrest за acer

-Горен корпус : В задната част се намира горния корпус на дисплея. Много често той се пропуква в следствие на механичен удар. Цялостта му е от ключово значение, за нормалното функциониране на машината ви. В предната  част пък се намира лайсната на дисплея. Отново податлива на механични удари, но с много по-голям риск от фатални последици за екрана. Нашият магазин продава нови корпуси и капаци за марката Acer. За други марки като Asus, HP, Dell и т.н предлагаме втора употреба. Пишете ни на live чата, за повече подробности.