LCD кабели

LCD кабел лаптопКачествената картина предавана от вашия лаптоп не зависи само от матрицата ви.  Ако започнат да се появяват вълнички, примигвания, деформации и неточности , вероятно LCD кабела е повреден. Той свързва матрицата с дънната платка и е от особено значение. Ако се срещнете с този проблем, има два начина по-който да процедирате. Да се обърнете към сервиз или да си закупите компонента от нас, с възможно най-ниската цена предлагана на пазара.

Често срещани проблеми :

– Проблеми с дънната платка, в следствие попадане на течност;

– Разместване на матрицата и загуба на контакт с кабела;

Причини за повреда:

– Трябва да имаме в предвид, че LCD кабела се намира на най-рисковото място в системата, корпуса на капака. Затова е сред най-често срещаните повредени компоненти;

– При активно използване, често отваряне и затваряне на капака, кабела се износва;

– Неправилна инсталация при ремонт, може да предизвика съществени проблеми;

ScreenBG предлага широка гама от LCD кабели за лаптопи Acer, DELL, HP, Lenovo, Sony, Toshiba, Samsung, Apple. Ако не намирате нужният артикул в магазина ни, може да се свържете с нас, за да получите подробна информация. Често дефект на кабела и проблем с видео картата се характеризира с близки „симптоми“ на повреда и е нужна намесата на сервизен техник, за да се определи точно проблема. Ние извършваме пълна диагностика, за да определим източника на дефектиране и гарантираме качествена и бърза изработка.