Кои всъщност са ScreenBG?

лаптоп сервизПреди да закупи стока онлайн, почти всеки клиент проверява дали може да се довери на магазина, от който ще пазарува. Кои всъщност са ScreenBG ? Ние сме собственост на Фаст ПиСи Съпорт ЕООД, фирма с над 15 години опит в областта на сервизното обслужване. Концентрирали сме дейността си в ремонт на лаптопи и продажба на части за тях. През всичките тези години успяхме да спечелим стотици редовни клиенти, защото разполагаме с огромен набор от части на склад. Така сме крачка напред пред останалите, защото при постъпване на развален лаптоп, не ни се налага да чакаме за доставка на компоненти, а преминаваме направо към работата. Благодарение на този факт, клиентът може да присъства в момента на отремонтиране, наблюдавайки всяко едно действие на сервизния техник.

Персоналът ни е високо квалифициран и може да ви помогне в някой от следните случаи :

Диагностика  (проверяваме дали всичко на лаптопа работи и посочваме проблема, ако има такъв);

Почистване, подмяна на термопад и термопаста;

– Подмяна и ремонт на дънна платка, инвертор за подсветка, дисплей, механични части;

При софтуерен проблем, можем да помогнем с инсталирането на операционна система, изчистване на злонамерен код, настройка на мрежи/рутери, повишаване нивото на сигурност за вашата система.

Можете да ни намерите на адрес : София, кв. Дружба 2, бл. 228, вх. 1 , ет. 13 , ателие 14, в левия коридор – сива врата.>
Работно време: понеделник-петък от 9 до 19 часа

Един коментар з “Кои всъщност са ScreenBG?

  1. Кристиян Стоянов

    Благодаря ви, за чудесната работа. Спестихте ми много време и пари. В бъдеще съм ваш верен клиент. Продължавайте с добрата работа !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *