Клавиатури за лаптоп

клавиатура за лаптопКлавиатурата е основна част от вашия лаптоп и за съжаление е сред най-често развалящите се компоненти. Причините за дефектирането могат да бъдат силен удар, замърсяване на разстоянието между копчетата и платката, заливане с течност и други. Като сервиз за лаптопи сме видели какво ли не в клиентските клавиатури. Затова ви препоръчваме да не се храните над компютъра си и да бъдете особено внимателни с напитките.

Сред най-трудно ремонтируемите клавиатури са тези повредени от силен удар. В такъв случай препоръчваме замяна с нова, защото ремонта отнема твърде много време и усилия за нас и съответно разходи за вас.  В  процент от случаите, дефекта е малък и е възможна подмяната на клавиши.Ако не знаете какво правите, ви препоръчваме да не се захващате сами с този проблем. Нашите сервизни специалисти имат нужния опит да свършат работата, така че да бъде максимално евтино и качествено, докато ако се нагърбите сами ще усложните както своя, така и нашия живот.

Когато избираме клавиатура се водим от няколко основни принципа :

– Език за писане и цвят на корпуса;

– Съвместимост марка/модел;

– Липса на дефекти;

За да избегнете неприятности следвайте няколко прости принципа :

1 – Дръжте далече напитките от машината си. При заливане пластините между клавишите и подложката се повреждат. Тогава се налага да почистваме всеки бутон по отделно;

2- Не се хранете над лаптопа, попадането на външни тела между копчетата,  възпрепятстват добрия контакт с подложката;

3- Ако работата ви е напрегната, а вие сте нервен човек имайте едно на ум, че един миг агресия може да ви струва сериозна сума пари за поправка.

В нашия онлайн магазин предлагаме клавиатури за почти всички модели лаптопи внасяни в България. Ако не можете да се справите сами с избора и инсталацията, заповядайте в нашия офис, където наш служител ще извърши ремонта пред очите ви. Ако желаете кирилизирана клавиетура, цената се оскъпява с около 5 лв.

Препоръчваме ви нова оригинална клавиатура за DELL Inspiron и Acer Aspire